1 MILJOEN EURO VOOR GODS KONINKRIJK 

LIFE MEDIA VISION OVERPELT BELGIE

UIT MIJN HART….     Door: Jeroen Elferink

Nederland en de meeste Europese landen verkeren in een recessie en veel bedrijven gaan door een financieel moeilijke tijd. Toch geloven we dat er in Gods Koninkrijk geen recessie is. God is een God van overvloed, een God die ‘oneindig, veel meer wil doen dan wij bidden of beseffen!!’ Ik wil u graag vertellen over een bijzondere profetie die over mijn vrouw en mij is uitgesproken.

Om diverse redenen heb ik een tijdje geaarzeld om dit met u te delen, maar ik besef ook dat als God spreekt we in het geloof moeten staan en moeten verwachten dat Hij een waarmaker is van Zijn Woord.

Ik ben blij en dankbaar dat de Heer mij samen met m’n lieve vrouw Anja en een team van cameramensen heeft geroepen om in Belgie, Nederland en in vele andere landen te filmen.

In november 2009 hadden we een filmopdracht en zouden met ons team gaan filmen tijdens een conferentie in een Pinkstergemeente in Alkmaar. We zetten onze filmcamera’s en mengpaneel etc klaar voor de 1e avond. Door de desbetreffende organisatie werden we gevraagd om met ons team ook aanwezig te zijn bij de bidstond. Er was een heerlijke aanwezigheid van de Heilige Geest en de Heer was voelbaar in ons midden! Toen m’n vrouw en ik naar binnen liepen, kwam al gauw die Amerikaanse gastspreker waar ik zelfs de naam van ben vergeten naar ons toe en begon gelijk over ons te profeteren.

Terwijl hij voor ons stond en niet wist dat wij de cameramensen waren zei hij dat wij op een bijzondere manier God zullen gaan dienen in de media en ook door het maken en monteren van televisieprogamma’s, die in vele landen in de wereld uitgezonden gaan worden!! Hij zei: “Ik zie dat God jullie zal voorzien met de beste apparatuur, zoals nieuwe filmcamera’s en beeldmixers, een regiewagen, een studio en diverse regiesets. Ook zei hij dat we wekelijks TV programma’s zullen gaan maken en daarna dagelijkse programma’s…..

En toen wachtte hij even en zei op een gegeven moment: “Ik zie dat er iemand op jullie weg zal komen, die een cheque zal uitschrijven van 1 miljoen euro”. Ik stond als aan de grond genageld en bij m’n vrouw, maar ook bij mij stonden de tranen in onze ogen! 

We zenden nu al wekelijks programma’s en talkshows uit in landen als Indonesie en Malysia, maar ook in heel Europa via TBN en Family7 voor EuroSpirit. Mijn diepste verlangen is om met de best mogelijke apparatuur, miljoenen mensen te bereiken met het evangelie van God’s liefde!! Zodat duizenden tot de Heer zullen komen en hersteld en genezen een vurige getuige zullen zijn in hun omgeving van Jezus.

Ik geloof dat deze profetie een Belofte van de Heer is en ik geloof dat deze belofte werkelijkheid gaat worden!! Mijn hart doet pijn als ik bemerk dat mondiaal miljoenen mensen, vooral de jongeren in hun gedachten worden besmet door televisieprogramma’s, vol met extreem geweld, sex, pornografie en occultisme. Ik geloof dat dit een van de redenen is waarom er zoveel ellende, angst en frustratie heerst onder de mensen en zoveel mensen met name jongeren zelfmoord plegen. Laatst las ik op internet dat wereldwijd ongeveer 1 miljoen mensen per jaar zelfmoord plegen. Daarvan is het hoogste percentage in de leeftijdscategorie tussen de 15 en 19 jaar.

Ik verlang, samen met Anja om een tegengeluid te geven om professionele, geloofsopbouwende, leuke en gezellige TV programma’s te laten zien. Ondanks dat wij werken met professionele apparatuur proberen wij toch te filmen voor een laag budget om het Koninkrijk van God zichtbaar te maken.

Wij beseffen heel goed dat mensen zoals wij die werkzaam zijn op het gebied van televisie onder vuur liggen van de duivel. Iemand heeft eens gezegd dat wij de luchtmacht van het Koninkrijk van God zijn. Ook wij merken duidelijk de aanvallen van de vijand. Daarom vragen wij u om voor ons en ons bedrijf Life Media Vision te bidden, voor juiste beslissingen, voor groei, voor meer financiële middelen om de doelen die God ons geeft te realiseren.

Mocht u meer willen weten of ons willen helpen, neem dan gerust contact met ons op!! U vindt de contactgegevens op onze website.

Gods zegen! Jeroen en Ania Elferink 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *