Met Arjan & Efi Knevel in India

Van 23 februari tot en met 6 maart zat cameraman Jeroen Elferink, van Life Media Vision, in India om daar het werk te filmen van de evangelisten en Gospelzangers Arjan en Efi Knevel. De eerste dagen zaten we in Warangal. Hier werd een conferentie met zo’n 5000 bezoekers gehouden. Arjan en Efi waren uitgenodigd om hier te zingen en te spreken. De camera van Jeroen was getuige van het grote enthousiasme van het publiek toen Efi begon te zingen in hun eigen taal. Ook de boodschap die Arjan bracht werd goed ontvangen. Op de uitnodiging om je te bekeren tot het christelijke geloof kwamen ongeveer 30 mensen naar voren.  Op een van de mooiste plekjes van Warangal heeft Jeroen videoclips opgenomen samen met Arjan en Efi Knevel.

Na de conferentie gingen we met de trein naar Hyderabad. Ook in de trein heeft de camera mooie shots vast kunnen leggen.

In Hyderabad hielden Arjan en Efi een samenkomst speciaal voor leprapatienten. Hier ontvingen de leprapatienten ieder 2 voedselpakketten die gesponsord waren door Living Water Ministries en Life Media Vision.

Al het gefilmde materiaal wordt door Arjan en Jeroen gemonteerd tot kant en klare tv programma’s voor Family7 en U-channel, een christelijke tv zender in Indonesie.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *